MUZIEK

Friends of the Family | Arthur Moret
16595
single,single-portfolio_page,postid-16595,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Arthur Moret

Categorie
Toetsen, Vocals
Over dit project

Op zijn achtste pakt hij al de spotlight. Het duurt bij Arthur een hele tijd voor dat muziek een hoofdrol speelt in zijn leven. Na eerst fanatiek/professioneel wielrenner en industrieel ontwerper aan de TU Delft te zijn geweest kiest hij voor een opleiding muziekproductie aan Codarts Rotterdam. Al snel wordt hij steeds vaker gevraagd als DJ op feesten en duikt hij meer en meer het nachtleven in. Als je Arthur vraag waar zijn muzikale reis ├ęcht begint, is het antwoord hier.

Na een live optreden van The Cosmic Carnival besluit Arthur de muziek serieus te nemen. Niet veel later ziet hij een jongeman op straat lopen met een gitaar die net een bandje is begonnen. Na een late night jamsessie bij Gijs thuis is het duidelijk; Arthur is een Friend of the Family. Aangezien er al genoeg gitaren aanwezig zijn, besluit Arthur zijn conservatorium training in de strijd te gooien en de toetsen voor zijn rekening te nemen.